Självmordshoppning!

Hippiehänget fortsätter! I förrgår hyrde vi och vårat lilla gäng här, cyklar och gav oss ut på picknick. Vi trampade till ett riktigt fränt ställe där man hoppar från klippor rakt ner i en sjukt djup damm. Där lattjade vi runt och plaskade lite, alla hoppade från en klippa som var ca 10 meter hög, men fanns även från 15 och 30(!!) meter! Det är dock bara idioter som hoppade från 30, för alla som hoppar därifrån skadar sig tydligen, lockande! När vi anlände till klipporna, som för övrigt är en gammal gruva, var det massa galna 13 åriga tjejer där som hoppade som galningar! Man kunde tro att det var deras sista dag i livet, så vi kände oss ganska ynkliga när vi var mesigare än de småttingarna...

Det var ett riktigt softis ställe, massor med magra hippies med världen största rufshår, det ska man tydligen ha här! Bob Marley look a likes!

På kvällen blev det såklart fest! Någon som är förvånad? Nej inte jag heller! Det har blivit en hel del party de senaste dagarna och den ena kvällen är mer spännande än den andra! Just nu så är inte emmy och urinvånarna direkt vänner, så det gäller att se upp!
Att vi står på benen tidigt varje morgon är ett mirakel! Mirakelbarnen emmy och Elin äger Australien!






Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback