Julafton utöver det vanliga!

Julafton blev riktigt bra, bättre än förväntat till och med! Blev surf två gånger och på eftermiddagen slog vi på stort med kängru golf! En helt vanlig julafton i Australien!
På kvällen fick alla svenskar stå först o matkön (yes!!) och alla svenskar satt vid samma bord, sjöng lite svenska julsånger, njöt av vår glögg och grejer, inte tokigt alls! Blev en riktig tjockiskväll, så mätta att vi knappt kunde röra oss, precis så det ska vara!
Här på campet var det en buss med partyfolk som stannade över natten, så de festade hela kvällen, men vi chillade mest. Idag fortsätter festen, då alla andra firar jul idag. Emmy surfade på morgonen och sen blev det lekar hela eftermiddagen, sandslott, volleyboll och massa skoj, till och med Elin kunde vara med! Kvällen avslutades med lite Skype med våra nära och kära, det kändes hårt att vara så långt borta på jul, men vi hade det riktigt bra, nästa år, då jäklar!

Ikväll blir det kalkon och riktig australiensk middag, finklädsel krävs! Blir nog ännu en awesome kväll i landet down under, hörs senare!











Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback