Latjolajban på surfbrädan!

Surfing äger! Vi hade inte direkt några förväntningar innan vi kom hit, utan tänkte mer att de skulle va lite fräckt att surfa, men satan i gatan så kul det är! Men framförallt... SÅ SJUKT JÄKLA JOBBIGT!! Efter två dagar plaskandes i vattnet kan vi varken röra armar, ryggar eller axlar, härligt med lite motion för omväxlingens skull! Vi har oftast två lektioner om dagen och varje lektion är två timmar, sweeeeet!

Vi båda två var faktiskt riktiga talanger till en början, stod upp och var awesome redan första lektionen, men nu verkar utvecklingen stå still och vi ställer mer krav dessvärre!!! Vi har haft lite otur med vågorna då och då, ibland är de riktigt aggressiva och hatar oss!! Men det är bara att slå tillbaka! Vi har fått i uppgift att bära brädan som att det vore vår mormor, inte släpa eller så, men i vattnet ska man behandla den som ett ex, slå, kasta och smiska!

Vi har köpt ett paket där man får alla bilder som tas under lektionerna, och där har vi sett det mesta.... Ni kommer att få er många skrattanfall efter att ha sett alla dom, det kan jag försäkra! Håll ut! Hälsningar surfstjärnorna emmy och elin

Spot x egna surfstrand!





Kommentarer från er söta läsare.
» Phar

Ja, jag är inte avundssjuk... Vädret här hemma är ungefär som hos er - NOTNOTNOTNOTNOTNOT

2013-12-21 // 09:24:34

Vad har Emmy gjort eftersom hon har fotboja?

2013-12-21 // 09:26:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback