Livet i brisbane

Nu har vi slagit ner våra rövar i storstaden ett tag! Vi liftade med våra svenska vänner, virre och mäk, hit och har hängt med dessa knasbollar sedan dess. Tanken är att vi ska stanna här närmare en vecka!
Det hela började med att vi åkte vilse och inte kunde hitta hostelet, så vi bestämde oss för att cirkulera runt på lite sight seeing runt kvarteret i en timma extra. Det var en riktigt katastrof tur och alla höll på att dö av skratt, härligt!
Samma kväll skulle vi träffa några tokstollar som vi träffade i Cairns, vi fick stressa in i duschen och rusa ut i Brisbanes nattliv! De tog oss till ett par barer och sedan till en stor nattklubb där det dansades ett tag, men vi var alldeles för trötta för att ge järnet, så vi släpade oss hem och sov istället (klockan var ändå närmare tre!!).
Dagarna har sedan spenderats strosandes på Brisbanes shoppinggator, det har blivit mycket hungry Jacks hamburgare och gottigott från Ikeapåsen. Tjocka? Nej, smällfeta! Virre och mäk har även bjudit in oss på filmkvällar i deras van, vad vi har saknat att kolla på movies! Vi firade även vår egna lilla advent med ikeas glögg och pepparkakor, smakexplosion för smaklökarna, sååå gööött! Som ketchup på moset så tryckte vi ihop oss och kollade på förta avsnittet av julkalendern.
Ikväll ska vi skåda Elin när hon äter äckliga djur och testiklar, håll tummarna!





Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback