Noosa

Till att börja med måste vi säga att noosa kryllar av svenskar!!!! Förutom virre och mäk, så träffade vi våra andra svenska kompisar Elias och Patrik, vi delade till och med rum! Vi bodde på nomads och ungefär 50% var svenskar på det hostelet, vad hände där??!!
Noosa var annars väldigt mysigt, en massa små gator med surfbutiker, en bio och många restauranger. Självklart hade vi hört rykten om bion i noosa tidigare, så deg var det första stället vi besökte och insåg då att just den dagen var det halva priset!!! Eftersom vi lever efter Ove Sundberg plånkan här så var det nu eller aldrig. Vi släpade med våra vänner, och bunkrade upp med godsaker. Emmy var väldigt sugen på subway cookies denna dag, och fick specialkakor speciellt till henne denna afton, kalas! På bioduken visades hunger games 2, hur spännande som helst, vi kan knappt vänta till nästa film utan har lite små tankar på att köpa boken...
I noosa var vi även på stranden och gled, var ute och festade med hela svenneligan (+en från Brasilien), svingade oss i lianer och hoppade från broar! Kan man ha det bättre?







Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback