Surfers paradise

Amen hallåååå paradiset, här är vi!! Nu har vi spenderat fyra najsiga dagar i surfers paradise, party staden nummer 1! Anledningen till att alla åker hit är för att det alltid är bra väder och alltid fullt ös på landets hetaste klubbar! Vi fick till exempel veta att Justin Bieber hade varit här och festat ett par dagar innan vi kom och att vi hade varit i brisbane samtidigt som honom... Mycket man inte vet! Men vi hade bokat in tre dagar på tre olika tivolin, movie world, seaworld och wet and wild!
Vi skulle på ett hostel som hette sleeping in, vi hade knappt hört talas om detta, så inga större förväntningar, men när de kom och hämtade oss på busstationen i limo var vi bra nöjda! Bra första intryck!!! 

Det första vi gjorde här var att traska för att kolla in playan ett slag, men på vägen blev vi stoppade och blev pålurade en barrunda. De skulle ta oss till de fem populäraste partyplacen i surfers, gratis inträde och gratis drink på alla ställen, m.m. Mycket trevligt tyckte vi och bokade dagen därpå! Vi skulle träffas redan klockan 5 på kvällen (vi kom klockan 6 och missade maten, för att vi hade varit på seaworld hela dagen). Kvällen började riktigt bra, skrattade, bowlare och härjade, men när vi kom till klubb nummer fyra började vi bli jääävligt tröttta, vi bet ihop, men gick sedan hem runt 12 tiden. Då hade vi party i vårt kök (första gången vi haft ett eget kök, det var fantastiskt!!), det var perfekt placerat, då alla passerar vårt fönster när man går in, så detta fönster användes som dörr mer eller mindre alla kvällar, till och med de välkända virre och mäk hittade hit igen! Emmy trillade dock ut ur fönstret en gång och dundrade in i en trävägg, men det är en annan historia!

Hostelet slutade aldrig att imponera, det var goonpong och goonbong varje kväll, billig och god mat, awesome personal och himla go stämning! Detta hostel ligger och slåss uppe på hostellistan från och med nu!
Även alla nöjesparkerna levererade, vi har sett as häftiga djur och shower på seaworld, så som isbjörnar, konstiga vattendjur, jetski och delfinshower, får inte heller glömma att svampbob och hand vänner bor här, man skulle nog kunna kalla stället spongebob world!
Wet and wild hade de mest awesoma vattenrutshbanorna!! Den bästa måste nog vara en då man stängdes in i en kapsel hööögt upp i luften och så helt plötsligt försvinner golvet och så åker man raaaakt ner i en tunnel och snurras runt i en loop. Annars gillade vi de mesta, många banor då man satt i badringar och gled for som attan åt alla håll och kanter!
Sista parken var movie world, dit vi åkte med en holländsk tjej, där är det mest bergochdalbanor, läskiga som rackans, inget meseri på det stället! Tyvärr var det ganska långa köer, ca 40 min till varje attraktion, men det var det värt! Vi spatserade runt i de mysiga filmstäderna som de byggt upp, hälsade på scooby doo och andra kändisar, det visade en 4D film av ice age, en mysigt julig version!

Sista kvällen var vi bokstavligt talat dööööda, köpte svensk kebabpizza på den svenska pizzerian och fick ny kraft! Vi slängde på oss lite anständiga kläder och följde med alla ut och skakade ass, blev en riktigt rolig kväll och ett kanonavslut på denna vistelse! Eller nej, det bästa slutet var att vi dödade en kackerlacka i köket med en stekpanna, men tydligen lägger dom ägg när de dör(??) så tur att vi drog! 




Kommentarer från er söta läsare.

Era partypinglor! Dags för att ta det lite lugnt kanske? Hur ska ni kunna anpassa er efter ett "vanligt" liv efter det här? Massor med kramar från mig

2013-12-10 // 09:59:45

Suck va gott!!

2013-12-10 // 10:46:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback