Fraser

Tillbaka från Fraser Island och dingoland! Också en annorlunda och minnesvärd upplevelse, köra stora jeepar i djup sand med växelspaken på fel sida. Men eftersom vi är vikingar från Sverige klarade vi av det galant båda två, ingen dingo blev påkörd och inget träd körde in i oss. Ett antal maneter gick dock en kvick död till mötes men så går det när man väljer att lägga sig och sola på stranden bara sådär! 

Vi crusade omkring med musiken på högsta volym med våra vänner i bilen, 2 svenska killar, 3 tyskar och en hollandaisesås. Vi besökte massa olika källor och utsiktsställen, den ena finare än den andra. Vi badade också i en champagne sjö, där vågorna slog in över stenar så de bildades massa skum och bubblor så det kändes som att bada i champagne, grymt!

Vi sprang också runt på kvällarna och utforskade öns och strandens alla små hörn. Emmy tyckte att är man i vildmarken ska man köra all in och var barfota hela tiden, fothatare som jag är kan jag meddela att jag icke uppskattade hennes fötter efter detta, då de såg ut som hobbitfötter.  Hon passade också på att testa dingofällorna på ön, hon hälsar att de fungerade! Själv testade man på att leka sjöstjärna på stranden och sova sittandes i tältet, eftersom madrasserna i vårt tält var snodda och upptagna och Emmy inte förstod problemet med att jag var utan madrass. 

Smutsigare tjejer var svårt att hitta efter denna resan, då vi hade sand överallt (t ex i öronen) löv i håret och även att antal okända kryp som valde att bosätta sig i våra blonda kalufser. Mycket trevligt!

Många nya bekantskaper och minnen som vanligt, fraser får 5/5 toasters, kanon kul!





















Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback