Magnetic Island

Det blev två nätter, men bara en dag på härliga magnetic Island! Tack vare att greyhound bussen var sen så missade vi färjan över till ön och fick vänta på nästa istället. Vi anlände ca 10 på kvällen, så det blev till att chilla och göra sig hemmastadd i vårat kryp in. Så fort vi anlände till hostelet (base) fick vi ett härligt välkomnande utav två ENORMA pungråttor!! De kom springande precis framför fossingarna på oss, så vi flög nästan upp till månen av förskräckelse. Läskiga små krabater det där och det bokstavligt talat kryllade av dom!

Dagen därpå inleddes med en visit på stranden (ca 1m från vår boning), där vi såg en stor, död sköldpadda släpas upp från land, stackaren bara hängde där :( han kanske hade blivit bränd av en boxjellyfish? Det är nämligen stingerseason nu, så i havet riskerar man att dö om man badar och om man ska bada måste man hyra en wetsuit med långa armar och ben, hur kul är det??! Så vi sprang och doppade oss i poolen ett stup i kvarten, värmen är verkligen olidlig ibland!
På eftermiddagen återförenades vi med vår före detta roomie Michael, som flyttade in i vårat rum igen, ytterst trevligt! Så på kvällen åt vi middag med han och ett par andra killar från olika håll i världen (99% av alla är från Tyskland eller England). Elin tog sig en saftig hamburgare och emmy avnjöt en smaskig burrito, men trots att det var världen största måltider så var alla fortfarande hungriga, så vi beställde en ännu större nachotalltik med guacamole, salsa och alla andra härligheter! Äntligen blev magarna tillfredsställda! Efter det började drickandet och alla dessa lekar igen, förbannat kul men de mätta magarna förvandlades till luftballonger! Blev en riktigt trevlig afton med många apor och både gammalt och nytt folk!





PS! Emmys rygg har massa rivmärken på grund av att någon skulle kasta i henne i poolen men tappade henne på kanten??!!! Grr

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback