Sista natten med gänget

Vi hade en underbar sista kväll här i Cairns! Vi har trivts som fisken i vattnet här och det gjorde lite ont i hjärtat när vi checka ut från Gilligans och gick i den illaluktande trappan en sista gång.

Igår var tanken att vi skulle på date på donken, men så blev de inte då vår dykarvän Petr tog med oss till en resturang där man beställde olika småtallrikar och betalade för en men fick två! Så vi åt jättestora räkor, bläckfisk, mozzarella bollar, lammspett och massa gott. Vi var i himmelriket!!! Blev icke sämre när vi till efterrätt gick och åt pannkakor med jordgubbar och glass, vi hörde hallelujakören och jag trodde emmy skulle börja gråta av lycka.

Sedan blev det både ful- och findans på borden, massa skratt, sång, gratis sombreroshattar och ett antal backpackerpoäng. Det var ett perfekt avslut på vår vistelse här!
Vi har träffat och lärt känna så mycket underbart folk här i Cairns och det är ett mysterium hur vi ska kunna hålla kontakten med alla... Men det känns som de flesta beger sig till Sydney till nyår, så då blir det reunion så det står härliga till.

Hur något ska kunna toppa våra veckor här förstår vi inte, men äventyret måste ju fortsätta. Nu ska vi spendera våran sista timme vid lagunen och drömma om all god mat vi år igår. Elin har också åkt på ögoninflammation, men fått medicin som ska göra susen. Annars tar vi till Karlsson på takets kuckelimuck medicin, vet en viss person som skulle älska de om inte annat!








Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback