Skydiving!!

Hela dagen har spenderats av förberedelser inför vårat legendariska fallskärmshopp, nervösa och livrädda lydde vi order! Känslan var obeskrivlig.
Alla i gruppen fick sin utrustning och sedan var det bara att åka till den lilla flygplatsen. Inte försen man klev in i det lilla planet och lyfte så kunde vi verkligen förstå vad som var på gång, hjärtklappning, panik och såklart svin taggade! Ännu värre blev det när en efter en bara försvann ur planet, då vi två var näst sist (sparar det bästa till sist). När man väl satt på kanten fanns det ingen återvändo, hopp och iväg, sjuuuuuk känsla! Detta var det häftigaste ever, hur galet är det inte att ha hoppat från 4250 meter (Australiens högsta)!














Finns en risk att vi ikväll beger oss ut för att slåss med krokodiler, för idag kan fan inget stoppa oss!!!!!!!! 

Kommentarer från er söta läsare.

Hur många timmar har ni på ett dygn? Verkar som att ni har fler än vi andra?! Och roligt varje minut. Aldrig i livet att ni hade fått ut mig från på detta, men gärna raftingen. Det verkar grymt roligt! Inga foton på skutten från klipporna?

Svar: Visste du inte det maggis? I Australien är det 33 timmar på ett dygn, så man ska hinna med så mycket som möjligt! Och du hade älskat raftingen och klipphoppen :)
vihajar.blogg.se

2013-11-07 // 09:33:43

Man va´ typ tvungen att ha fallskärm på sig, eller?

2013-11-07 // 18:05:41

Jäklar vad ni lever livet! Och jäklar vad modiga ni är!!!

2013-11-07 // 23:48:32

Skulle inte hoppa!

Svar: Fegis!! Dom hade kastat ner dig! ;)
vihajar.blogg.se

2013-11-08 // 13:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback