Till havs!

I tisdags vandrade vi vidare mot nya äventyr, till den fina hamnen i airlie beach, för att hitta båten atlantic clipper. Där skulle vi och 52 andra spenderade de två nätter och dagarna på. Båten hade jacuzzi, två rutschkanor, trevligt sällskap, massor med alkohol och sist men inte minst massor av mat! Som ni förstår så har vi hamnat i heaven. Iväg på de sju haven for vi och smög runt whitsundays alla fina öar. Första kvällen blev det mest att träffa alla de andra passagerarna, dricka lite goon och njuta av trippen.
Dag nummer två var bra mycket mer hektisk, upp och hoppa era slashasar fick vi höra redan 6:30 på morgonen, två trötta svenskar lyder order (frukosten lockade), efter endast 3-4 timmars sömn. Nu var det dags att inspektera whitsundays legendariska strand, världens näst finaste playa! Detta var en fröjd för ögon att se och himmelriket att befinna sig på, sanden kändes som puder och vattnet var uppfriskade. Klaga? Knappast. I vattnet kunde man även skåda massor av tjusiga fiskar och stingrockor överallt, man fick passa sig så att man inte råkade trampa på någon. Inte direkt mindre imponerande!
På eftermiddagen var det snorkel och rutschkanedags! Vi la till vid en vik där det var fullt med firrar och även en släkting till den välkända Wallie hängde i krokarna. Sikten var inte riktigt så bra som vi, bortskämda, är vana vid, men korallerna var väldigt fina. Så denna eftermiddag föredrog vi att slänga oss ut för båtkanten på olika vis. Trötta och utmattad vilade vi upp oss i jacuzzin i förberedelse på en riktig partyafton! Dricklekarna drog igång direkt efter middagen, då vi även upptäckte att någon hade snott alla våra påsar vin!! Vad gör man då? Snor någon annans. Uppe på däck hade crewkillarna ställt fram två stora lådor med kläder, Elin och emmy rusade fram och raffar åt sig alla kläder vi kunde komma åt, vi älskar ju att klä ut oss! Fulast och nöjdast! När alla hade fått på sig sina kostymer var det galna, verkligen sjuka lekar! Det var förbannat kul, trots att vi gjorde bort oss totalt!
Några få timmar efter partyt släpades vi upp igen, mer döda än levande, dags att snorkla igen! Det blev en kort dag innan vi begav oss mot hamnen igen, men ingen på båten hade orkat en minut längre! Alla tog sig till sina boenden för att sova några timmar och sedan dra igång efterfesten på klubb phoenix!























Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback