Tjenaaaa

Ny dag, nya möjligheter! Men nu en update om gårdagen:

Efter bokat vårt livs äventyr så tog vi oss ett besök på stranden. Det blåste som tusan men hittade man en plats i lä, var det fantastiskt!


På kvällen efter att hämtat takeaway (någon liten maracokansk restaurang där man var tvungen att ta med egna grytor som de la maten i) så begav vi oss ut för att upptäcka nattalivet i Melbourne. Vi hade ingen aning om vart vi skulle så vi traska runt och frågade lite, träffade svenskar, danskar, finnar, canadenser och tyskar! Det slutade med att vi fick komma in gratis (mer backpacker poäng!) på någon klubb och vifta lite på rumpan några timmar! 

Klubben stängde 07.00 (!!!) men klockan två var vi beredda att slänga in handduken. Med kartan i högsta hugg (vi skulle aldrig överleva utan den, går alltid fel när vi ska hitta hem och tar alltid olika vägar) men tillslut kom vi rätt och kröp ner under våra filtar och sovsäckar, rätt nöjda med kvällen ändå :) 



Idag är planen: träning, gemensam lunch med vårat hushåll sedan stranden! 20 grader idag, och nu är klockan 11 bara, äntligen värme <3

(Härligt att Hv vann med, wohooo)

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback