Blackwater rafting m.m

Igår var en riktigt bra dag! Tog oss till Waitomo (?) och gjorde blackwater rafting! Var inte så mycket rafting utan mer klättra i mörka grottor, kräla i trånga tunnlar, åka bilring i underjordiska strömmar och simma i djupa källor. Och allt detta medan det lös lysmaskar i taket och våra guider sprang omkring och hitta på bus! 
Jag och Tina är aldrig sena med att bjuda på oss själva så när alla andra satt och lyssnade på en av guiderna hade vi lerkrig med den andra. När alla var rena hade vi lera över hela våtdräkterna. Vi bjöd också på massa sånger, vattenkrig, smarta kommentarer och en del dumma. Guiderna sa att det var den bästa turen de haft på hela sommaren och de var längesedan de haft så roligt, så när turen var slut frågade de om vi ville komma på deras BBQ på kvällen. Vi hade redan tankar på att grilla så efter en lång varm dusch (var åtta grader i vattnet i grottorna) så begav vi oss till världens minsta lilla hus mitt i ingenstans. Vi blev sedan bjudna på världens bästa bbq! Med vitlöksbröd, grillad majs, 3 olika sallader, 2 olika korvar, mynta-biffar som kan vara de godaste jag ätit, något annat kött, kyckling, potatis och Gud vet vad... Gott var det iaf! Vi bidrog med kycklingen, salladen och potatisen vi hade med oss ville de inte ha...
Senare på kvällen tog de med oss till en lysmask-walk, så coolt! Man gick i djungeln typ och vid vattenfall och hade stjärnor över sig och lysmaskar runt sig. Tänk vad mycket bra som kan hända om man bara bjuder lite på sig själva och har jävligt kul! 

Tja.... Det var lite svårt att fånga på bild... Så bjuder på andra bilder från NZ istället!






Lite bilder från iförrgår när vi paddla kajak och utforskade whitjanga!

Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback