Home is where your heart is

Såååå då var resan slut för denna gång. Efter ett långt dygn för att ta sig hem, med en natt på flygplatsen och ett plan som inte serverade mig någon mat, så kom jag tillslut hem.

Detta har varit det bästa jag någonsin gjort och jag ångrar ingenting! Folk som funderar på att resa, sluta fundera och gör det bara, ni kommer ej ångra er. Och är ni själva, så var lugna, ni hittar folk direkt.

Så nu är livet tillbaka till vanliga (nästan iaf) och fast jag tänkte många gånger under resan hem varför jag lämnade, så känns det nu som rätt beslut. Det känns bra att vara hemma, hemma med dem där jag kommer ifrån <3

Så tills min ryggsäck packas nästa gång får alla ha det så bra! Tack till alla som följt mig på resan, till alla jag träffat och till alla som gjort denna resan så jäkla grym. Och extra tack till Emmy och Tina som stod ut med mig längst!

Puss!



Sen att mjölkpaketen hemma skriver om Australien... Får mig bara inse att fyfan, där har jag faktiskt varit! Och fan, någon gång ska jag tillbaka

Happy hour all night

Vårt favvoställe har blivit en liten bar här nere, som har happy hour all night long! Det vi gillar mest (iaf pappa) är att man får gratis popcorn och nötter! Börjar förstå var jag fått mitt öga för gratissaker ifrån... Pappa hade varit en bra backpacker iaf!




Men är man snålänning ja då är man de!

Upptäcksfärd

Efter lite happy hour med drinkar och öl så begav vi oss på matjakt igårkväll. Även vi ville ju fira valborgsmässoafton! Vi tog oss, emot mammas vilja, in på en liten restaurang som hette just Mini restaurant. Mor var nojjig över att vi skulle dö eller bli sjuka av maten, medan jag och pappa tyckte det var jättespännande! Vi år haj och mamma åt baracuda. Kocken kom hela tiden ut och visade oss maten, först när han kom med hela hajen, sedan när han filéat den. Och mycket mat var det, och mätta blev vi! När glade kocken sedan kommer ut med ett fruktfat är vi redan så proppfulla att vi knappt kan prata... Men eftersom jag som backpacker lärt mig att man inte lämnar mat (framförallt inte gratis mat!) och pappa gillar att äta försvann frukten rätt fort med. Idag ska vi inte äta mat på hela dagen för det!