Happy hour!!

HAPPY HOUR PÅ FROZEN YOGURT!! 

3 dollar för denna skönheten! 



Och gratis redbull har jag med fått idag!

MAT

Måste bara få meddela att mina matdagar här det senaste t o m skulle få kräsna emmy att hoppa högt av lycka! Har ätit laxmackor med sallad, citron, aioli och lök, taaacos med cream fresh, massa grönsaker och en avokado jag hitta på gratis hyllan, och sist men inte minst laxpasta med krämig sås, bebisspenat, ruccola, sallad och ägg! Och tror inget kostat över 5 dollar (30 kr cirkus) Mat är skön det bästa som finns!!!! Och gratishyllorna på hostelen :d




Kanske inte ser så gott ut, men huvudsaken är ju att det smakar right :d

Livet rullar

Backpacker livet fortsätter i sakta gemak... Gör absolut inget vettigt.  Men nu när solen är tillbaka så klagar jag inte, men måste ta tag i livet snart! I värsta fall får jag bli glassgubbe och gå och skrika AAAAAJS CREEAAAM på bondi :)
Har dock gått massa plus i backpacker poäng då det först var cheap monday-deals på dominos som vi förtärde i en park i solen, för att sedan äta gratis bbq på mitt hostel på kvällen. Eftersom vi är backpackers samlades vi först och åt hamburgare hos mig, för att sedan springa till de andra tjejernas hostel och där äta gratis våfflor, våra magar och plånkor var i himmelriket! Ni förstår nog inte vad lycklig man blir av gratis mat här nere, framför allt när den smakar gott :d

Sedan har vi chillat vid poolen här i stan och njutit av solen. Jag har nu förstått hur man spelar Marko-poolo leken man gör i alla amerikanska filmer, tack vare min nya roomie från canada! Imorgon är det mer soltimmar som gäller och sedan möta upp ett gäng vi mötte på avicci för att dansa på en rooftop-party i bondi :) 
På torsdag blir det ivy som vanligt, sedan närmar det sig datumet då mina nyblivna vänner beger sig norrut på troligen sin livs resa, och jag måste ta tag i mitt liv for real.... Jaja, ett senare problem i livet som vi brukar säga här nere!



M

Australian day

Ja att Australienare är stora över sitt land har vi nu fått bevisat. Människor med aussie hattar/kostymer/flaggor/tatueringar och Gud vet vad invaderade Sydney och det var festivaler, jippon, musik och fest överallt! Vi tog oss till manley för att njuta av solen, vattnet och luftmadresser/luftleksaker. 
Började också dagen med gratis pannkaka, precis vad man behövde efter Avicii-natten! 




Avslutade kvällen med Skype med hela familjen! Fråga mig inte varför pappa har en kikare med sig...

AVICCI!!

Gårdagen var magisk!!! Bra häng, okej väder, gött folk och go musik! Rätt mäktigt när han öppnar med hey brother och alla sjunger allsång för att avsluta kalaset med wake me up med fyrverkerier, konfekti och orden thank you Sydney! Ja det var mer än bra! 






Såhär ser det ut från scenen! Ja, det är jag som tagit bilden :)

Can I hear a WOOP WOOP

Senaste dagarna har bestått av följande äventyr: surfing på bondi beach, som var det värsta jag någonsin gjort i princip. Flög omkring som en jäkla vante för vågorna var kaos. I vanliga fall är det 50 pers som surfar, igår var det tio... Slutade med att jag fastnade i någon ström, som gjorde att man inte kom någonstans hur mycket man än paddlade, så de fick hämta mig med jetskin! Det tyckte killarna var väldigt roligt, tills de insåg att det var likadant för dem. Skratta bäst som skrattar sist!

Sedan har jag tränat i botanik garden och festat med några svenska tjejer på Ivy! Var en magnifik kväll som innehöll både bad i pool och dansandes i regn, eftersom det inte finns något tak. Idag har vi gjort pannkakor ihop och en bara laddat batterierna inför AVICII imorgon! Så kvällen för mig består av att äta chickenbits för 4 gången på tre dagar tror jag, äta gratis choklad och kolla serier på mobilen. Det är ett jobbigt liv jag lever nu... 


OBS: ej bilder från gårdagens surf! Emmy har inte magiskt återvänt och inte solen heller tyvärr 
Dock gårdagens mat!


Såhär ledsen är man när man ätit upp alla pannkakor! Därför gjorde vi nya en timme senare :)

Backpacker poäng så det står härliga till!

Idag firar jag 100 dagar i Australien med flygande Jacob med nya underbart trevliga bekantskaper!!! (Åt också upp alla rester som blev över och de inte sålde) Fick även gratis fiskbullar och choklad, tacka vet jag utgångsdatum och svenska kyrkan!!



AVICII

Okejrå, om du säger det så! 

Blått och gult!

Eftersom alla åker hem till svennebanan-landet, så passar jag på att åka till Ikea! Är ju nästan samma sak, och finns inget bättre än att se den fula gul/blå byggnaden. ÄLSKA MAT!


Såhär glada var vi sist vi besökte Ikea

Vi är minst lika glada nu! Blir troligen gå på Avicii på lördag, inget billigt backpacker-liv här inte, men man lever bara en gång!


 Gött mos

All byyyy myseeeelf

Ja då har världens bästa Emmy lämnat landet! Hon kom på planet utan problem och själv har man checkat in till hostelliv igen. Just idag känns det lite tomt utan att ha någon bredvid sig, första gången jag är helt ensam på tre månader! Så sjukt... Och det är så jäkla mycket mer att bära när man är själv, hur ska man få plats med allt????
Idag är planen att ligga och ta igen sig lite efter gårdagens bravader som inte blev som planerat, men var ändå en rolig kväll! Också ligga och tycka lite synd om sig själv, det får man faktiskt. Sedan får vi se vad kvällen erbjuder, det är filmkväll på hostelet och träffade några innan som ska kolla fotboll senare, var ju ett tag sedan man gjorde det så varför inte? Vi får se hur länge jag klarar av att stå på egna ben, skiter det sig så har man ju iaf försökt!










Och Emmy/Amy/Gollum/team meatball/IKEA/Sweden, TACK FÖR VÄRLDENS BÄSTA RESA!!! Förutom att du övergett mig har du varit den ultimata resebuddyn man kan tänka sig, hade inte velat göra det med någon annan! Ta hand om Sverige nu och njut av maten, filmerna, godiset och allt det du pratat så mycket om sedan vi lämnade landet falukorv. Och om du längtar tillbaka eller bara saknar mig för mycket, så är jag bara ett dygns resa bort ;)

Sista dagen är kommen

Nu är den här. Sista dagen tillsammans!! Har haft kanondagar de senaste, med strandhäng, shopping, god mat och gott sällskap! Dock känns det som ALLA vi träffat här nere lämnar Australien nu, bara lilla jag kvar... Men det ska nog gå det med! 

Och till er undrande som kommer bloggen fortsätta leva för Elin hajar ju vidare! Ikväll ska vi spåra en allra sista gång och njuta av varje droppe goon! Ta hand om Emmy där hemma, jag vet att hon är envis ibland men har man tålamod och visar vem som är bossen så brukar hon vara rätt bra att ha och göra med! 

Och så den vanliga uppdateringen med bilder från dagarna!!

Upptäcksfärd i Bondi!

Emmy är hungrig!

Avskedsmiddag för norrlänningar!


Avskedsmiddag för emmy!


En sista dag på stranden!

The Sydney life

Ja vi vet att bloggen är väldigt död nu, men vi vill njuta av våran kanske sista tid här tillsammans! Emmy har planer att bege sig hemåt om någon vecka så nu ska vi göra det den bästa veckan någonsin!!!!!

Här kommer lite bilder ändå!










Livet på denna sidan året

Livet rullar sakta på i Sydney! Vi har varit på världens största bio och sett hobbit, flyttat in i en lägenhet på bondi, sökt jobb, plockat ut stygn ur ben, haft picknick i parker, chillat på stranden, träffat massa nytt och gammalt folk, varit på reunion middagar, turistat vid operahuset, grillat, gjort kladdmuffins, tränat och en jäkla massa mer!! Dålig bloggning för vi är internet lösa, men vi lever iaf!









Gott nytt år!!!

2013 är över. Bästa året på länge och ett jävligt svårt år att toppa!

Nyårsafton spenderades i en park med utsikt över den berömda bron och de beryktade fyrverkerierna. Utan förväntningar tog vi beslutet att dra dit klockan sju efter att ätit festmåltid bestående av våran paradrätt: nuggets och ris, mums!! De visa sig vara ett fenomenalt beslut då festen hade startat för längesen när vi kom dit. Vi slängdes rakt in och våra partyhattar vi införskaffat användes flitigt både som glas och försäljningsobjekt. Elin sålde sin 3 dollars hatt för 20, för att sedan ta tillbaka den, bra deal!
Annars vimlade det av glada svennebananer överallt och vi mötte upp två av Emmys kompisar Sandra och Stina, makalöst trevligt att få höra lite Jönköpingska! 

Resten av kvällen bestod av fest, fyrverkerier och galenskaper, blev ett riktigt bra sätt att avsluta ett riktigt bra år. Vi har gjort mer än vi någonsin kunnat drömma om detta året mött så mycket folk och varit med om så galna saker.

2014 - bring it on!!